Ο χώρος μας

 

Καλώς ήλθατε!

Βρισκόμαστε στο Ελληνικό, στην περιοχή των Σούρμενων.

Ο χώρος μας έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να σας δίνει μία αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας, ενώ συγχρόνως σας κάνει να νιώθετε ότι είστε σπίτι σας.

Με ιδιαίτερο σεβασμό στον άνθρωπο ανεξάρτητα από το επίπεδο κινητικότητας του, έχουμε δημιουργήσει ένα χώρο θεραπείας που ο καθένας ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιεί μπαστούνι ή αναπηρικό αμαξίδιο έχει την ικανότητα να λαμβάνει το ίδιο επίπεδο θεραπείας με κάποιον άλλον ασθενή που δεν χρησιμοποιεί κανένα βοήθημα βάδισης. Αυτό σημαίνει χώρους προσβάσιμους σε όλους τους ασθενείς μας.

Συγκεκριμένα ο χώρος μας έχει:

  1. Άνετα ιδιωτικά δωμάτια θεραπείας με ηλεκτρικά κρεβάτια και αυτόνομο κλιματισμό για να μπορείτε να χαλαρώσετε ώστε να λαμβάνετε το επίπεδο θεραπείας που σας αξίζει ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.
  2. Πλήρες οργανωμένο γυμναστήριο φιλικό σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Το γυμναστήριο είναι εξοπλισμένο με αντικραδασμικό δάπεδο, ελεύθερα βάρη, recumbent ποδήλατο, διάδρομο, κωπηλατική νερού, MultiGym Hercules και Concept Skierg.
  3. Πλήρες εξοπλισμένο clinical pilates δωμάτιο.
  4. Εξειδικευμένο χώρο για νευρολογική αποκατάσταση με σύστημα αιώρησης και bobath ηλεκτρικό κρεβάτι θεραπείας.
  5. Ξεχωριστό χώρο θεραπείας για τους παιδιατρικούς ασθενείς. Καθιστικό για τους γονείς απέναντι από το δωμάτιο με παράθυρο ώστε να υπάρχει βλεμματική επαφή ανάμεσα σε γονείς- παιδιά.
  6. Ειδικά διαμορφωμένο χώρο μάλαξης και βελονισμού.
  7. Τουαλέτα με ντουζ ειδικά διαμορφωμένη για ασθενείς με κινητικά προβλήματα.
  8. Κουζίνα ειδικά διαμορφωμένη και για ασθενείς με κινητικά προβλήματα.
  9. Lockers και ντουζ για ασθενείς χωρίς κινητικά προβλήματα.
error: Content is protected !!