Σχετικά με εμάς


Ποιοι είμαστε

Η προσέγγιση μας, η γνώση μας και η κλινική μας εμπειρία είναι αυτά τα στοιχεία που μας κάνουν ξεχωριστούς στο South Physio Clinic.

Πιστεύουμε στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση όπου στο κέντρο όλων των αποφάσεων βάζουμε τον ασθενή και την υγεία του. Συμπεριφερόμαστε στον καθένα από εσάς όπως θα θέλαμε να μας συμπεριφερθούν και εμάς σαν ασθενείς.

Μέσα από την πολυετή κλινική μας εμπειρία έχουμε υιοθετήσει βιοψυχοκοινωνική προσέγγιση, θεωρούμε ότι η ευεξία σας αποτελείται από μια αλυσίδα τριών παραγόντων και γνωρίζουμε ότι για να επιτύχουμε στην συνεργασία μας, είναι αναγκαίο να αντιμετωπίζουμε τον ασθενή ολιστικά. Η ολιστική προσέγγιση που προσφέρουμε στο πρόβλημα σας είναι ένας σημαντικό στοιχείο στην δημιουργία ακέραιων σχέσεων ανάμεσα στον θεραπευτή και θεραπευόμενο.

Είμαστε 2 φυσικοθεραπεύτριες αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος με μεταπτυχιακές σπουδές και κλινική εμπειρία στην Αγγλία. Για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, κατέχουμε τις ανάλογες πιστοποιήσεις και στο South Physio Clinic θα γνωρίσετε μόνο καταρτισμένο προσωπικό.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Κοντζόγλου Αγγελική

Consultant physiotherapist
BSc(Hons), MSc, MCSP, AFHEA
PG Cert in Clinical Hypnosis
ATACP Accredited Aquatic Therapist
AACP Accredited Acupuncturist and Cosmetic Acupuncturist
INDEGO Eksoskeleton Specialist

Η Αγγελική είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Πάτρας του τμήματος φυσικοθεραπείας με μεταπτυχιακές σπουδές στην προηγμένη φυσικοθεραπεία από το πανεπιστήμιο Sheffield Hallam University στο Ηνωμενο Βασίλειο. Έχει πολυετή μεταπτυχιακή κλινική εμπειρία, στην Ελλάδα και Αγγλία, στον τομέα της διαχείρισης χρόνιου πόνου, πολύπλοκων νευρολογικών παθήσεων και πολυτραυματιών ασθενών (συμπεριλαμβανομένων ασθενών εντατικής θεραπείας και εγκαυμάτων). Είναι αναγνωρισμένη βελονίστρια, υδροθεραπεύτρια και καταρτισμένη στο τομέα της κλινικής ύπνωσης.

Achievements

  • Registered as a member of the Scientific Committee Salvia Burns Association.
  • I completed a post-graduate certificate on Clinical Hypnosis, Communication Skills and Related Techniques Clinical Hypnosis, Communication Skills and Related Techniques with distinction (2023).
  • I completed an accredited course on Cosmetic Acupuncture by AACP (2021).
  • I received the Acupuncture Accreditation from the AACP (2021).
  • I received the Aquatic Therapy Accreditation from ATACP/CSP with distinction (2019).
  • I became one of the few qualified Lower Limb Eksoskeleton Specialists in the UK and I presented the INDEGO Eksoskeleton at the 13th annual Conductive Education Conference in Nottingham (2018).
  • I completed my Master’s degree in Advancing Physiotherapy Practise (APP) with distinction and Ι presented my dissertation topic at the National Stroke Conference in Northern Ireland (2017).
  • Completed a Masters level module in Contemporary Musculoskeletal Rehabilitation at Sheffield Hallam University (2017).

Κοντζόγλου Μαργαρίτα

Senior Physiotherapist
BSc(Hons), MSc at Salford University
APPI Pilates Instructor
Scroth Best Practice Therapist

Η Μαργαρίτα είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής του τμήματος φυσικοθεραπείας με μεταπτυχιακές σπουδές στην προηγμένη φυσικοθεραπεία από το πανεπιστήμιο Salford University στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει εκτενή κλινική εμπειρία στις μυοσκελετικες παθήσεις, στα γηριατρικά περιστατικά και στην θεραπευτική άσκηση. Είναι πιστοποιημένη θεραπεύτρια SCROTH (σκολίωση) καθώς και στην κλινική αποκατάσταση με πιλάτες. Ακόμη έχει ιδιαίτερη εμπειρία σε αποκατάσταση ασθενών με αιθουσαίες διαταραχές.

Achievements

  • Ιn 2022, I received full registration from the Schroth Academy in London as Schroth Best Practice therapist.
  • In 2022, I received full registration from the APPI in London as Matwork and Reformer Pilates Teacher.

error: Content is protected !!