Μηχανήματα

Θεραπεία με στοχευμένες ραδιοσυχνότητες
TECAR Therapy

Η θεραπεία στοχευμένων ραδιοσυχνοτήτων είναι ο συνδυασμός της ικανότητας του θεραπευτή στους χειρισμούς και της επιλεκτικής στόχευσης ιστού με ραδιοσυχνότητες. Υψηλής συχνότητας ηλεκτρομαγνητικό πεδίο διεισδύει στο ανθρώπινο σώμα και προκαλεί εν τω βάθη υπερθερμία ώστε να ανακουφίσει το μυϊκό πόνο και τα σημεία πυροδότησής του αλλά και να αναγεννήσει τους μύες. Οι στοχευμένες ραδιοσυχνότητες χρησιμοποιούνται και για θεραπείες χωρίς θερμότητα για την αντιμετώπιση οιδημάτων σε οξεία φάση.

Πλεονεκτήματα

 • Άμεση μυϊκή ανακούφιση
 • Επιτάχυνση αποκατάστασης
 • Μυϊκή αναγέννηση
 • Άνετη και ευχάριστη θεραπεία

Είμαι υποψήφιος για τη θεραπεία;
Αυτή η θεραπεία είναι µία σπουδαία επιλογή για όσους αναζητούν λύση για τους επώδυνους και εξαντλημένους µύες ή απλά για να επιταχύνουν την αναγέννηση των µυών τους µετά από έντονη προπόνηση.

Ποια είναι η αίσθηση της θεραπείας;
Θα νοιώσετε µία ευχάριστη αίσθηση θερµότητας

Πόσο διαρκεί η θεραπεία; Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;
Κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός. Παρόλα αυτά, μια τυπική θεραπεία διαρκεί περίπου 15-25 λεπτά και θα χρειαστείτε περίπου 5-10 συνεδρίες 2 φορές την εβδομάδα.

Πόσο γρήγορα θα δω αποτελέσματα;
Θα αισθανθείτε µυϊκή ανακούφιση µετά την πρώτη συνεδρία. Τυπικά τα αποτελέσματα θα συνεχίσουν να βελτιώνονται τις επόμενες ημέρες.


Θεραπεία με Κρουστικό Υπέρηχο
Radial Shockwave Therapy

Πρόκειται για ακουστικά κύματα που έχουν την μοναδική ικανότητα να μεταδίδουν υψηλή ενέργεια σε επώδυνα σημεία του μυοσκελετικού συστήματος. Τα ακουστικά κύματα προκαλούν διέγερση των κυττάρων με αποτέλεσμα την αναγέννηση των ιστών. Η θεραπεία ενεργοποιεί διαδικασίες αποκατάστασης σε τένοντες, οστά και απασβεστώσεις, μειώνει τον επίμονο πόνο και προκαλεί μυϊκή χαλάρωση.

Το RADIAL SHOCKWAVE βασίζεται στις αρχές της πνευματικής τεχνολογίας. Η ενέργεια δημιουργείται από την κίνηση του σφαιριδίου μέσω συμπιεσμένου αέρα υπό μεγάλη πίεση προς την κεφαλή. Η προσέγγιση με SHOCKWAVE:

 • Είναι η καλύτερη επιλογή για την θεραπεία του χρόνιου πόνου του μυοσκελετικού συστήματος, ασβεστοποιήσεις και παθήσεις των τενόντων και των αρθρώσεων.
 • Είναι ιδανική για περιπτώσεις ασθενών που υποφέρουν από πόνο στις αρθρώσεις και τους τένοντες, δεν μπορούν ή δε χρειάζεται να χειρουργηθούν, και προτιμούσαν μη επεμβατικές λύσεις, χωρίς φάρμακα και τοπική αναισθησία.

Είμαι υποψήφιος για τη θεραπεία;
Αυτή η θεραπεία είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον αναζητά μια μη επεμβατική λύση για τον επίμονο πόνο που πλήττει συνήθως τους ώμους, τους αγκώνες ή τα γόνατα. Εάν υποφέρετε από επικονδυλίτιδες, παγωμένο ώμο, τενοντοπάθεια επιγονατίδος, πόνο στην άκανθα πτέρνας, ή τενοντίτιδα αχιλλείου, η θεραπεία με κρουστικά υπέρηχο μπορεί να σας βοηθήσει άμεσα.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία; Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ;
Κάθε ασθενής είναι ξεχωριστός. Παρόλα αυτά, μια τυπική θεραπεία διαρκεί περίπου 10 λεπτά και θα χρειαστείτε περίπου 5-10 συνεδρίες 1-2 φορές την εβδομάδα.

Πόσο γρήγορα θα δω αποτελέσματα;
Θα αισθανθείτε ανακούφιση μετά την πρώτη συνεδρία και θα φανεί η βελτίωση τις επόμενες ημέρες.

Ποια είναι η αίσθηση της θεραπείας;
Θα νοιώσετε μια απαλή δόνηση στο επώδυνο σημείο. Η θεραπεία δεν έχει δυσάρεστη αίσθηση για την πλειοψηφία των ασθενών. Η θεραπεία μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με την αίσθηση σας.


Θεραπεία με προηγμένο σύστημα πρεσσοθεραπείας
Lymphastim Therapy

Το λεμφικό σύστημα βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα. Σε ορισμένες συνθήκες, η φυσιολογική ροή της λέμφου μπορεί να διακοπεί προκαλώντας τη συσσώρευση λεμφικού υγρού σε μια συγκεκριμένη περιοχή του σώματος. Συνήθως επηρεάζονται τα χέρια ή τα πόδια όπου εμφανίζεται λεμφοίδημα. Το Lymphastim κάνει μια μορφή απαλού μασάζ που ενθαρρύνει την κυκλοφορία των λεμφικών υγρών γύρω από το σώμα.

Η θεραπεία με BTL LYMPHASTIM:
 • Δεν έχει παρενέργειες, καθώς η θεραπεία γίνεται βάσει ιατρικών πρωτοκόλλων ανάλογα με το πρόβλημα του κάθε ασθενή.
 • Βοηθά ασθενείς με:
  • Λεμφοίδημα
  • Μετατραυματικό και μετεγχειρητικό οίδημα
  • Σύνδρομο βαρέων ποδιών

error: Content is protected !!